Bekijk onze projecten.


Pimp your Ikea kitchen

Ikea maakt voordelige en toegankelijke keukens. Voor wie de uitdaging aan durft bieden wij tal van mogelijkheden een persoonlijke touch aan je Ikea keuken te geven.

Door de keus van trendy keukenfronten en een gepoedercoat werkblad heeft de keuken van Kay en Marjolein een heel eigen uitstraling. Let ook op het tegelwerk en de eigentijdse (niet Ikea) wasemkap.

Plaatje toch?

Lees verder...

Generic placeholder image

keukenrenovatie in Zaandam sinds 2004

We zijn in 2004 onder franchise begonnen als de Keukenmakers Wim de Vink. Al vlug bleek dat de franchise-gever zaken onnodig duur maakte en bestelprocedures onnodig lang en administratief ingewikkeld.

Sinds 2006 werken we als zelfstandig bedrijf; kiezen onze eigen leveranciers en zijn daardoor meer flexibel en dus beter in staat om maatwerk te leveren.

We leveren iedere maat kast voor praktisch iedere keuken vanuit onze eigen werkplaats. We leveren uit een ruim assortiment kunststofommantelde deuren en maken fineerdeuren eventueel zelf. 

Bamboe werkbladen worden in eigen beheer geproduceerd terwijl er voor kunststof alswel voor keramiek, composiet en natuursteen betrouwbare leveranciers garant staan.

Ook apparatuur leveren rechtstreeks vanaf de leverancier. Wij bieden een compact assortiment geschikt voor vervanging of uitbreiding van uw huidige keuken.

Lees verder...

Generic placeholder image

Planken fineren

Als het zo uitkomt gebruiken we bij een renovatie technieken die niet voor de hand liggen als je aan keukens denkt. Zoals het gebruik van eikenfineer om de blind bevestigde planken in een keuken een look te geven die bij de nieuwe fronten past. Zo krijgen op een eenvoudige wijze deze planken ook weer een tweede leven.

 

Lees verder...

Generic placeholder image

Keuken spuiten

Veel voorkomed probleem in een oudere keuken is loslatende folie. Als folie eenmaal los laat, is er geen weg meer terug. Alle folie verwijderen en de keuken laten spuiten in  (zo goed als) dezelfde kleur als de oude folie is een oplossing die we aanraden als: de keuken en het model fronten nog naar wens zijn en er veel andere zaken in overeenstemming zijn met het keukenontwerp, zoals tegels en vloer.

Lees verder...

Generic placeholder image

Composietblad

Deze renovatie is al wat jaren geleden opgeleverd. Niet alleen zijn de fronten vervangen maar ook het werkblad is vervangen voor een composietblad in een lichte kleur. Ook details die niet direct met het keukenmeubel te maken hebben zijn aangepakt zoals de RVS bekleding van de deur naar de bijkeuken.

Lees verder...

Generic placeholder image

Bamboe

Bovenaan het verlanglijstje van deze klant stond een houten blad. Om de strakke uitstraling en de duurzaamheid van het materiaal is gekozen voor massief bamboe.  Deze bladen worden in eigen beheer geproduceerd.

Al samen verder denkend hebben we voor de handgemaakte lades ook gekozen voor bamboe als bodem en achterwand. Let ook op de details rond de spoelbak!

Zo kan een wens leiden tot een duurzaam en eigentijds keukenontwerp wat individueel is ontworpen en op maatgemaakt.

Lees verder...

Generic placeholder image