dit vinden onze klanten.


2 jaar geleden geschreven door David de Jong

"Laten we beginnen met alles wat er al is". Dat waren zo ongeveer de eerste woorden, onder het genot van een bak koffie, toen Wim de Vink van RenoveerJeKeuken.nl op een woensdagavond bij ons aan de keukentafel aanschoof. Ik kon Wim & Joyce de Vink Keukenrenovatie gemakkelijk vinden op het internet. Ik zocht naar "Keukenrenovatie Zaandam" en vond binnen een paar klikken een telefoonnummer en email adres. Diezelfde avond verzond ik een mailtje en een week later zaten we bij elkaar in onze keuken.

 

Een aantal dingen wisten we al. Een nieuwe kookplaat, verouderde vriezer, modern aanrechtblad, nieuwe en vooral stillere afzuigkap en hier en daar een versleten scharnier. Bij een aantal andere zaken hadden we hulp nodig om goed te kunnen kiezen. Het soort en kleur aanrechtblad en de nieuwe kleur van de keuken. Van de fronten liet namelijk de originele, gebroken wit gekleurde folie los. 

 

Wim had alles bij zich om ons goed te laten kiezen. Kleurenwaaiers, materiaal stalen, boeken met keuken apparatuur en toebehoren en bovenal expertise. De expertise van Wim stelde ons gerust dat het een goed idee was om de folie van de fronten te verwijderen en deze te laten spuiten in onze nieuwe kleur en ook dat hergebruik van de bestaande grepen goed mogelijk was. Vanuit de gedachte over duurzaamheid en "waarom iets vervangen als je het mooi vindt" waren wij gerustgesteld dat het renoveren van onze keuken goed, duurzaam en kosteneffectief kon gebeuren. 

 

Het was heel prettig dat Wim ons zelf liet kiezen. Hij had zichtbaar geen haast en zei op sommige momenten gewoon helemaal niets terwijl wij door de boeken bladerde, naar kleuren keken en in gesprek waren over wat we mooi zouden vinden. Ter plekke schreef Wim een offerte. Deze was eerlijk en scherp geprijsd. Ruimte voor onderhandeling was er ook. Bijvoorbeeld, twee radiatoren, waarvan 1 in de keuken, waren al geruime tijd toe aan vervanging. Ook daar had Wim een oplossing voor.

 

Een dag later ontvingen we de offerte per email met een afspraakbevestiging wanneer we een voorbeeld zouden ontvangen van de gekozen kleur van de fronten, op hetzelfde materiaal waar onze fronten van gemaakt waren. Dit nam alle twijfel weg over het uiteindelijke resultaat. Heel prettig om de kleur (in het echt) te kunnen zien waar je weer jaren tegenaan gaat kijken.

 

Over geleverde werk, de uitvoeren en het resultaat kunnen we kort zijn. Wim maakt duidelijke afspraken, doet wat hij zegt, zegt wat hij doet en je weet op ieder moment waar je aantoe bent. Wel willen wij de flexibiliteit van Wim & Joyce de Vink Keukenrenovatie aanprijzen. Midden in de pandemie werden wij geconfronteerd met een positieve test en moest ons gezin 10 dagen in quarantaine. Gelukkig en heel fijn dat Wim hier moeiteloos omheen kon plannen. Bijkomend voordeel van het renoveren van je keuken is dus ook, dat je het voor het grootste gedeelte kan blijven gebruiken.

 

Wim is een doorgewinterde professional en een "vat vol" praktische kennis en informatie. En Wim is gewoon een fijne vent. In de pandemie waren wij vaak en veel thuis terwijl er gewerkt werd. Dan is het lekker als het "klikt".

 

Wim & Joyce de Vink Keukenrenovatie (RenoveerJeKeuken.nl) vakmanschap in maatwerk en duurzaamheid.

 

Dank je wel (meneer) Wim voor onze mooie nieuwe keuken.

Met hartelijke groet en namens het gezin de Jong uit Zaandam 

4.8/5

Gemiddeld
Prijs / Kwaliteit
Afspraken
Communicatie
Offerte
3 jaar geleden geschreven door Charles en Yvonne

Wij hebben onze keuken laten renoveren dmv het plaatsen van nieuwe fronten. Daarnaast is de koel-vriescombinatie en vaatwasser vervangen en ingebouwd. De prijsprestatieverhouding van het geleverde werk is prima. De gemaakte afspraken omtrent tijdstip van levering en uitvoering werden stipt nagekomen. Ook de nazorg was prima geregeld. Alle lof!!

5.0/5

Gemiddeld
Prijs / Kwaliteit
Afspraken
Communicatie
Offerte
3 jaar geleden geschreven door Kristel en Nick

Onze keuken is prachtig geworden. We zijn heel blij met het resultaat. Wim heeft zich aan alle afspraken gehouden, zowel qua werktijden als afgeronde klussen. Hij levert kwaliteit en is bovendien een prettig iemand om in je huis te hebben.

5.0/5

Gemiddeld
Prijs / Kwaliteit
Afspraken
Communicatie
Offerte
3 jaar geleden geschreven door Patrick en Ellen Zock

Wij hebben Wim leren kennen als een rustige meedenkende vakman. Van voortraject en offerte tot de eindoplevering alles goed verlopen en volgens plan. Geen opdringerige praatjes zoals bij een keukenboer, maar gedegen informatie zodat je rustig aan kunt beslissen. Tijdens de uitvoer regelmatig overleg over de status en eventuele onvoorziene zaken en hoe die op te lossen. Wim is erg prettig om in huis te hebben en voor ons als thuiswerkers is dat een must. Renoveer je keuken is van het kaliber “Ze zeggen wat ze doen, en Doen wat ze zeggen”

5.0/5

Gemiddeld
Prijs / Kwaliteit
Afspraken
Communicatie
Offerte
3 jaar geleden geschreven door P. Houweling

Onze keuken werd twee jaar geleden door Wim volgens offerte naar volle tevredenheid onderhanden genomen. Nu deed zich een beschadiging op de koelkastdeur voor. Wim ingeschakeld en nu is de deur na een klein hobbeltje weer als nieuw. Prima.

Wim heeft trouwens ook ons toilet naar volle tevredenheid gerenoveerd.

5.0/5

Gemiddeld
Prijs / Kwaliteit
Afspraken
Communicatie
Offerte
3 jaar geleden geschreven door Andre Bastiaan

Heel tevreden over Wim (en Joyce) de Vink. We hebben al diverse klussen door hem/hen laten doen en het werd perfect uitgevoerd. Ook de nazorg was super! ook is Wim een heel aardige en vriendelijke man, die heel nauwkeurig werkt. Kortom een vakman van de bovenste plank.

5.0/5

Gemiddeld
Prijs / Kwaliteit
Afspraken
Communicatie
Offerte
3 jaar geleden geschreven door Fam. Mooijer

Een rustige, vriendelijke en zeer precies werkende vakman die alles ook keurig opruimt. Het resultaat overtreft onze stoutste verwachtingen! Het is de Vink gelukt van onze gedateerde keuken weer een eigenstijdse droomkeuken te maken.

4.8/5

Gemiddeld
Prijs / Kwaliteit
Afspraken
Communicatie
Offerte
3 jaar geleden geschreven door I. Cornelissen

Gisteren de keuken gerenoveerd door Wim. alles naar wens en keurig gedaan. Echt een aanrader!

4.0/5

Gemiddeld
Prijs / Kwaliteit
Afspraken
Communicatie
Offerte
3 jaar geleden geschreven door R. Schreuder

Wim werkt erg netjes en levert keurig werk af. Houdt zich keurig aan de afspraak en is een prettig persoon in huis. Zeker een aanbeveling waard.

4.0/5

Gemiddeld
Prijs / Kwaliteit
Afspraken
Communicatie
Offerte
3 jaar geleden geschreven door L. Bleeker

Onze keuken is door Wim gerenoveerd (alle deurtjes zijn vervangen) Ook heeft Wim het binnenwerk van twee ladekasten vervangen. Wim is een vakman, komt zijn afspraken na en werkt zeer gestructureerd en heel erg netjes, afval ruimt hij meteen op.

Wij zijn enorm blij met het effect van de renovatie (wat uiteindelijk t.o.v. een nieuwe keuken enorm veel geld scheelt). We willen Wim dan ook zeker aanraden!

4.0/5

Gemiddeld
Prijs / Kwaliteit
Afspraken
Communicatie
Offerte